Geld verdienen met je website

Hoe geld verdienen met je website? De beste manier is Affiliate. Affiliwat? Het klinkt moeilijker dan dat het is. Een affiliatie wil zeggen dat je een andere website promoot door middel van links, reclame of een leuke actie op jouw eigen website te plaatsen. Als de bezoeker van je eigen website dan klikt op zo een link krijg je betaald afhankelijk van het affiliatie contract. Je kunt betaald krijgen per klik of sale, als een bezoeker via jouw website dus iets koopt krijgt u daar commissie over.

Je kunt je gratis inschrijven bij een affiliatieprogramma. Via dat programma kun je direct zien hoeveel bezoekers er op de aanbieding geklikt hebben, of er iets gekocht is en een overzicht van jouw inkomsten.

Geld verdienen met je website

Wat belangrijk is, is dat je je eigen website hebt. Je vindt al een host voor een paar euro per jaar met een eigen domeinnaam. Je kunt natuurlijk ook een gratis website maken maar de kans dat je dan veel bezoekers trekt is vele malen kleiner. Waar je voor moet zorgen is dat de advertenties, links of campagnes aansluiten bij het onderwerp van jouw website. Als je dus een website over reizen hebt dan kun je beter geen aanbieding plaatsen over computersoftware, de bezoeker zal hier minder interesse in hebben dan als je bijvoorbeeld een aanbieding van een hotel of vliegreis plaatst.

Voor het maken van een website zijn verschillende tutorials te vinden op het internet. Ook is het handig visitekaartjes te laten drukken waar je website op staat, geef deze aan zoveel mogelijk mensen.


Het is ook mogelijk een affiliatie-link te plaatsen op veel blogsites! Als je een blog hebt over je favoriete hobby of over reizen kan je hier ook iets aan verdienen door een affiliatie-link te plaatsen. Deze inkomsten zullen waarschijnlijk niet zo hoog zijn als een website met een eigen domein maar ieder beetje is mooi meegenomen!

Een voorbeeld van zo een affiliatie programma is Daisycon. Hier kan je je gratis aanmelden met je website en kiezen uit verschillende campagnes. Het is heel simpel en ze hebben veel campagnes waar je je website voor aan kan melden. Geld verdienen met je website doe je door je in te schrijven op zo een campagne, een link of banner op je site plaatst en als er dan op geklikt wordt of er volgt een verkoop uit dan krijg je betaald. De uitbetalingen kan je automatisch volgen. Klik hier voor meer info over Daisycon en aanmelden:
Daisycon affiliate marketing