Extra bijverdienen met artikelen schrijven

Het is vrij simpel; je meldt je aan bij een site welke artikelen verzameld. Er zitten in Nederland verschillende websites waar je ja aan kunt melden. Je maakt een account aan en kunt meteen beginnen met het schrijven van een artikel. Je kan overal over schrijven maar onderwerpen waar je interesses liggen schrijven natuurlijk makkelijker weg.


En nu extra bijverdienen!

Hoe verdien je nu geld met het schrijven van artikelen? Je verdient met het artikel zelf in principe niks maar wel aan de advertenties die getoond worden bij het artikel. Hoe meer mensen jouw artikel lezen, hoe meer kans jij hebt dat er iemand op een artikel klikt. De advertenties zijn van Google en heten Adsense. Je kan je voorstellen dat als het artikel dat jij geschreven hebt heel interessant is en veel lezers trekt, dat je dan veel geld kan verdienen aan de advertenties. Hoe interessanter jouw artikelen zijn, hoe meer ze gelezen worden en hoe meer je eraan verdient (want mensen zullen dan vaker op een advertentie klikken, en jij krijgt betaald per klik!).

Er zijn dus meerdere Nederlandse sites waar je je aan kan melden om geld te verdienen met artikelen. Wij raden je Infonu aan omdat dit de grootste speler is met de meeste bezoekers. Je krijgt 50% van de advertentieinkomsten en je hebt ook nog kans op extra prijzen.

Klik hier om naar infonu te gaan en te beginnen met extra bijverdienen