Extra bijverdienste met een spaarprogramma

Een spaarprogramma is een leuke manier om wel tot € 200,- bij te verdienen. De meest doeltreffende manier vinden wij de online spaarprogramma’s. Deze zijn volledig gratis zonder addertjes onder het gras. Wij nemen even als voorbeeld het spaarprogramma van Euroclix, onderaan deze pagina vindt u een overzicht van verschillende spaarprogramma’s op internet. Hoe verdient u geld met dit thuiswerk? Allereerst moet u zich aanmelden bij het spaarprogramma. Aanmelding bij spaarprogramma’s is gratis én u ontvangt direct een geldbonus. Probeer het eens uit bij bijvoorbeeld Euroclix. De spaarprogramma’s zijn het ultieme thuiswerk want u verdient bij door e-mails aan te klikken, hiervoor spaart u punten. Als u genoeg punten heeft kunt u een uitbetaling in geld aanvragen. Een spaarprogramma heeft ook vaak leuke acties waar u artikelen gratis kunt ontvangen. U kunt deze e-mails dagelijks vanuit huis wegwerken of u maakt een apart e-mail adres aan en besteedt hier wekelijks enkele minuten aan(dat is makkelijk voor het overzicht).

Spaarprogramma tip

Het is verstandig om je aan te melden bij alle spaarprogramma’s in onderstaande tabel. Je ontvangt dan alle aanbiedingen en mails en kan dus zo het meeste verdienen. Bovendien ontvang je een grote welkomsbonus wanneer je je bij alle sites aanmeldt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hier vindt u een overzicht van betrouwbare spaarprogramma’s met de aanmeldbonus:

Programma Bonus Betrouwbaar Mails p/m
Euroclix € 1,95 V  80 Direct GRATIS aanmelden >
 Spaaractief € 2,50  V  70  Direct GRATIS aanmelden >
Zinngeld € 10 cadeaubonnen V  65 Direct GRATIS aanmelden >

 

Bij de spaarprogramma’s kunt u vaak extra veel punten verdienen door een product review te schrijven of als u van plan bent online een aankoop te doen, en het spaarprogramma ondersteund de webshop, dan ontvangt u iets extra’s. Veel spaarprogramma’s bieden ook extra punten voor het invullen van enquêtes, dit is in enkele minuten makkelijk thuis te doen. Het is aan u de keuze hoeveel tijd u eraan besteed maar u kunt makkelijk €200 euro per maand bijverdienen.