Euroclix is een online spaarprogramma. Het werkt eigenlijk een beetje hetzelfde als de Airmiles pasjes, wanneer je iets koopt in een webshop die bij het programma is aangesloten spaar je punten. Nu is het in het geval van Euroclix nog iets uitgebreider, zo kan je namelijk ook punten verdienen met het aanklikken van e-mails (dit zijn er gemiddeld 80 per maand) maar ook door het spelen van spelletjes, meedoen aan de gratis loterij, leden aanbrengen door bijvoorbeeld je vrienden uit te nodigen of op aankopen met de speciale Euroclix mastercard.

 

Euroclix betrouwbaar?

Jazeker! Via het spaarprogramma heb ik zelf ook al vele uitbetalingen gekregen. Bij het Euroclix spaarprogramma zijn ook vele gerenommeerde bedrijven aangesloten zoals webwinkels als bol.com, de Telegraaf, Mediamarkt, Zalando, HEMA en vele anderen. Dit zijn winkels waar je waarschijnlijk sowieso wel eens een aankoop gedaan hebt. Wanneer je dus lid wordt van Euroclix krijg je spaarpunten over deze aankopen. Deze punten kan je inwisselen voor cadeaus, of misschien nog beter: geld! Een soort van cash-back principe dus, je koopt ergens iets en later kan je die punten weer inwisselen voor echt geld. Daarnaast kost het aanmelden bij Euroclix je helemaal niks, je ontvangt zelfs een aanmeld bonus dus je loopt verder geen enkel risico.

 

Euroclix tips

  •  Het spaarprogramma werkt het beste als je verschillende activiteiten mee doet om punten te sparen, dus niet alleen de mailtjes aanklikken of alleen de spelletjes spelen. Denk goed na voordat je iets online bestelt en kijk even op de site van Euroclix, misschien staat de webshop er wel tussen en krijg je punten als je de aankoop doet via de link van Euroclix!
  • Maak een aparte map aan in je mail voor de mailtjes van Euroclix. Het zijn best veel mailtjes waar je sowieso altijd een click voor krijgt als je ze aanklikt. Om je eigen mailbox overzichtelijk te houden sleep je de mailtjes naar een map of maak je een automatische regel aan zodat ze er automatisch inspringen. Zo kan je rustig op een moment de mailtjes bekijken en wegwerken.
  • Nodig je vrienden uit om lid te worden van Euroclix, bijvoorbeeld via een status op Facebook. Je krijgt 150 punten per lid en ook nog eens 10% commissie over de clix die zij verdienen!
  • Spaar je punten op, ook al is dit lastig 😉 Je krijgt namelijk een veel betere wisselkoers als je meer punten tegelijk inwisselt.

Let wel op dat je Eurclix goed spelt; met een X dus niet Euroclicks of Euroclic. Om het je makkelijker te maken kan je je aanmelden via deze knop:

AANMELDEN EUROCLIX