Wil jij graag extra bijverdienen? Trap niet in onbetrouwbare sites en beloftes van € 25 per mail. Op deze site vind je alleen de meest betrouwbare methodes om extra bij te verdienen.

Wij hebben verschillende betrouwbare methodes van extra bijverdienen voor je geselecteerd. Elke week komen weer nieuwe methodes om extra bij te verdienen dus kijk rustig rond wat je aanspreekt.

Extra bijverdienen methodes

Zoals hierboven vermeld kennen we veel methodes van extra bijverdienen. Om voor jou het overzicht te bewaren hebben we ze verdeeld in zes hoofdcategorieën.

De 6 hoofdcategorieën extra bijverdienen:

Social Media

Handel

Geld bijverdienen met spaarprogramma’s

Dit blijft een zeer populaire vorm van extra bijverdienen. Je ontvangt enkele mails per dag, bij elke keer dat je opent spaar je punten. Ook kan je extra punten sparen door aankopen te doen in webshops of nieuwe leden aanbrengen. Deze punten kan je omzetten in echt geld.

Geld bijverdienen met Social Media als Youtube

Een relatief nieuwe manier van extra bijverdienen is het plaatsen van Youtube filmpjes of een Facebookpagina met veel likes genereren.Veel mensen maken gebruik van Social Media waardoor je met slimme reclame veel geld kan verdienen. Vaak is dit ook een leuke manier van extra bijverdienen, want wie zit er nu niet graag op Youtube en Facebook voor z’n werk 🙂

Bijverdienen met teksten

Schrijf je graag? Of heb je een hobby waar je alles vanaf weet? Er zijn veel manieren om met het schrijven van teksten geld te verdienen. Maar als je niet zo graag schrijft maar wel een talenknobbel hebt kan je natuurlijk ook bijverdienen met teksten vertalen. Dit kan je in opdracht doen als freelancer, je bent dan in feite een ‘vertaalbureau’.Door het schrijven van artikelen kan je bijvoorbeeld betaald krijgen door middel van de advertenties die je bij je artikelen plaatst. Dit bedrag kan aardig oplopen als je veel schrijft.

Creatief bijverdienen

Wanneer je creatief bent (je tekent graag, fotografeert, hebt een eigen website of kan vormgeven) dan heb je veel manieren om bij te verdienen. Deze manieren leggen we graag voor je uit!

Thuiswerk

Dit is een van de oudste methodes van extra bijverdienen. Dit is een vrij brede categorie waarbij je kunt denken aan pennen in elkaar schroeven, telefonisch thuiswerk, producten testen etc.