Geld verdienen met je telefoon

Geld verdienen met je telefoon? Het kan echt! Thuiswerk met de telefoon is ook nog steeds erg populair.
Ook bij telefonisch werk is er onderscheid te maken in verschillende werkzaamheden. Wij benoemen hieronder even kort de mogelijkheden.

Manieren van geld verdienen met je telefoon

Telefonische sales

Ben jij een geboren verkoper? Dan zijn er genoeg bedrijven waar je telefonische sales kunt doen. Je moet producten of diensten namens dat bedrijf verkopen door mensen te bellen en vragen of ze hier interesse in hebben. Sommige bedrijven leren je verkooptechnieken aan. Een nadeel van dit werk is dat niet iedereen zit te wachten op verkopers aan de telefoon en mensen bot kunnen zijn. Aan de andere kant kan je goed verdienen met dit telefonisch werk. Een voorbeeld van producten welke je telefonisch moet verkopen zijn bijvoorbeeld verzekeringen, je belt mensen om te vragen of er vrijblijvend een adviseur langs mag komen.

Enquêtes afnemen aan de telefoon

Je neemt voor een marktonderzoekbureau telefonische enquêtes af tegen betaling. Je belt mensen op en stelt ze vragen die je werknemer graag wilt weten. Het kan ook zijn dat je juist bedrijven moet bellen in plaats van consumenten, dit is afhankelijk van het marktonderzoek.


Spirituele telefoonlijn

Ben jij spiritueel? Je kan je mensen je diensten aanbieden via een betaalde telefoonlijn. Mensen betalen dan kosten per minuut of per gesprek en jij kunt dan spiritueel advies geven. Op die manier kan je geld verdienen met je telefoon. Je moet natuurlijk wel aanleg of affiniteit met spiritualiteit hebben.

U moet er wel rekening mee houden dat dit meestal werk is waar je commercieel voor moet zijn en dus telefonisch moet kunnen verkopen. Belangrijk is dat je goed verstaanbaar bent. U verdient met dit werk tussen de € 8 en € 14 euro per uur, de telefoonkosten krijgt u vergoed.