Bijverdienen met inpakwerk

 

Zoekt u als thuiswerk inpakwerk ? Veel mensen zijn op zoek naar thuiswerk als inpakker of productiewerk vanuit huis. De vacatures voor dit soort werk liggen helaas niet voor het oprapen en je komt er moeilijk tussen. Als het je dan toch lukt om in deze branche te werken zijn de opdrachten vaak groot. Je krijgt vaak per order of per afgeleverd product betaald. Wij verzamelen in ieder geval actuele inpakwerk vacatures, deze kan je vinden in het menu bij vacatures.

Voorbeelden van thuiswerk inpakwerk/productiewerk:

  • Pennen in elkaar zetten
  • Kaarten in hoesjes steken
  • Enveloppen plakken
  • Spullen sorteren
  • Hobbymateriaal verpakken
  • Printplaatjes monteren

En ga zo maar door!

Dit werk is ook vaak regio gebonden dus let er op dat u in de gevraagde regio woont. Bel ook nooit naar advertenties waar een 0900-nummer bij staat, dit kan een duur telefoontje worden.

De voor- en nadelen van thuiswerk inpakwerk

Ieder werk heeft zo zijn voor en nadelen. Die zijn natuurlijk ook voor iedere persoon anders maar wij hebben de algemeen bevonden voor en nadelen voor je verzameld.
Voordelen van inpakwerk: Het is makkelijk werk wat je vanuit thuis kunt doen. Helemaal makkelijk voor bijvoorbeeld moeders met kleine kinderen, je kunt thuis op je kinderen passen en toch wat bijverdienen. Het werk is meestal ook niet heel moeilijk waardoor je bijvoorbeeld nog naar de radio kunt luisteren tijdens het werk.
Nadelen: het werk kan erg saai zijn omdat het vaak om dezelfde handeling gaat.

Wil je toch graag dit werk doen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.