Geld verdienen met de computer?

Er is veel thuiswerk beschikbaar wat je achter de computer kan doen, je kan dus heel goed geld verdienen met de computer. Deze vorm van thuiswerk wordt ook steeds populairder. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een computer in huis met een internet aansluiting dus de wereld ligt voor je open. Er zijn steeds meer werkgevers die mensen betalen om te werken op de computer. Ook vind je met de computer snel thuiswerk vacatures, hartstikke handig!

Hoe geld verdienen met de computer?

Er zijn talloze manieren hoe je met de computer geld zou kunnen verdienen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat je een duidelijk overzicht hebt.

Enquêtes invullen, artikelen schrijven en reviews schrijven

Sommige marktonderzoekbureaus betalen veel geld voor mensen die stukjes willen schrijven. Er zijn verschillende sites waar je enquêtes in kunt vullen en zo punten kan sparen. Met die punten kan je een uitbetaling aanvragen bij een bepaalde grens of een leuk cadeau uitzoeken(afhankelijk van de aanbieder).
Je kan ook geld verdienen met de computer door informatieve artikelen schrijven als je heel veel over een bepaald onderwerp weet. Sommige sites geven je hier een aardige vergoeding voor.
Bij betaaldemails.nl of bijvoorbeeld crazymails.nl wordt ook wel eens gevraagd om op een site een review te schrijven, hier verdien je extra veel punten mee.

Enkele goede enqueteprogramma’s:
Toluna: Bij Toluna kan je je gratis inschrijven. Je gaat er producten testen voordat ze op de markt komen en meehelpen met onderzoeken. Daarvoor krijg je punten en deze wissel je in voor bonnen van bijvoorbeeld bol.com of Douglas.

stempunt.nu: Bij Stempunt wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan onderzoeken. Je vult een enquête in en op die manier spaar je punten. Die kun je inleveren voor leuke cadeau’s zoals een koffiezetapparaat of inwisselen voor cadeaubonnen.

Opinieland: Bij opinieland werk je mee aan enquetes en daarvoor krijg je leuke beloningen.

Let op, wanneer de campagne zijn maandelijkse limiet heeft overschreden kan de campagne per direct offline worden gezet.

 

 

Data entry

Er zijn ook werkgevers die je betalen voor het invoeren van product gegevens in een database. Je voegt dus data toe aan een bestaande catalogus. Je vind hier wel vaker vacatures voor op deze site. Om dit werk op de computer te kunnen moet je wel goed kunnen typen.

18+ werk achter de computer

18 + werk is er in verschillende vormen. Zo zijn er chatdiensten waar je op datingsites kunt chatten tegen betaling. Het is ook mogelijk erotisch te cammen, dit verdient erg goed maar durft niet iedereen. Je krijgt per minuut betaald.


Vertaalwerk

Als je oorspronkelijk uit een anderstalig land komt of je blinkt uit in een bepaalde taal kan je ook als vertaler aan de slag. Je kan dan geld verdienen met de computer door je uit te geven als vertaler. Je diensten zou je bijvoorbeeld op een marktplaats site aan kunnen bieden of je kunt direct voor een vertaalbureau aan de slag. Je krijgt per vertaald woord betaald, of een vast maandsalaris als je ergens in dienst bent.

Verdienen met je creativiteit

Kan je heel goed foto’s maken? Ga dan aan de slag met alledaagse voorwerpen of fotografeer de natuur. Je kan hier geld mee verdienen door je foto’s op stocksites aan te bieden waar bedrijven je foto’s kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld brochures. Je krijgt dan betaald per gedownloade foto. Misschien ben je ook wel erg goed in het maken van websites? Hier kan je ook geld mee verdienen door je diensten aan te bieden op marktplaats sites en op deze manier geld verdienen met de computer! Een site waar je dit kan doen is ontwerpen-voor-geld.nl